piątek, 5 października 2012

Kuchennie i zielono:)

Żeby nie było że tylko po weekendzie posty kulinarne to dzisiaj tak dla odmiany też będzie :) a co pochwale się tez gdzie sobie zamieszkały moje prezenciki w kuchni, pewnie jeszcze tysiąc razy zmienią miejsca ale jak na razie stoją tak



a kulinarnie będzie o cukini i groszku :) na zielono będzie, powstał bigos z cukini i zupka "bagienna" tak tak dobrze czytacie "bagienna" a skąd nazwa od kolorku i osadu jaki zrobił się po zblędowaniu groszku i serka mozarelli a przepis pochodzi z TV kiedyś oglądałam program Naigella Gotuje i spisało mi się kilka przepisów które wykorzystuje do dzisiaj a tak an marginesie bo dobre są dania:)









8 komentarzy:

  1. Zupka bagienna jest pyszna, też robiłam :) Fajne prezenciki.

    OdpowiedzUsuń
  2. Śliczny zestaw,po prostu suuuuper.A zupka....niestety odpada...

    OdpowiedzUsuń
  3. Prezenciki w kuchni pięknie się prezentują:o) Same śliczności dostałaś:o)

    OdpowiedzUsuń
  4. Zestaw w kuchni prezentuje się dostojnie :) Bigos z cukini wygląda przepysznie więc poproszę o przepis :))

    OdpowiedzUsuń
  5. ale cuda tu u Ciebie!!
    same prezenty ;)
    i wychodzi na to, że Ty kulinarna talenciara jesteś!!!

    OdpowiedzUsuń
  6. ale sie wpasowało do twojej kuchni idealnie pozdrawiam ciepluteńko

    OdpowiedzUsuń
  7. aż tej zuoy z ciekawości spróbuję!

    OdpowiedzUsuń